Det er hverdager det er flest av
Mandag har en tendens til å være blå. Opp tidlig etter en helg som føles for kort, bøttevis med regn og en slunken lommebok...hmmm..Takk og lov for rester i kjøleskapet!
Jeg slapp å handle i dag. I tilegg til en boks fløte, smør, noen egg, løk, hvitløk, en pastapakke og et stykke parmesan, hadde jeg litt chorizo-pølse liggende i kjøleskapet. Jeg valgte å bruke den i dag isteden for bacon.
Start med å koke vannet til pastaen. Hakk løk, og hvitløk, varm olje i en kjele og fres løken. Tilsett fløte og smør og visp inn to eggeplommer. Trekk kjelen til side. Stek biter av chorizo i olje, hell dette over i fløtesausen, tilsett revet parmesan og smak til med salt og pepper.
Når pastaen er ferdig heller du av vannet og skyller den godt, ha pastaen tilbake i gryta og hell over sausen. Pasta Pronto!
Mandag har en tendens til å være blå. Opp tidlig etter en helg som føles for kort, bøttevis med regn og en slunken lommebok...hmmm..Takk og lov for rester i kjøleskapet!
Dette kan det bli middag av |
Jeg slapp å handle i dag. I tilegg til en boks fløte, smør, noen egg, løk, hvitløk, en pastapakke og et stykke parmesan, hadde jeg litt chorizo-pølse liggende i kjøleskapet. Jeg valgte å bruke den i dag isteden for bacon.
Start med å koke vannet til pastaen. Hakk løk, og hvitløk, varm olje i en kjele og fres løken. Tilsett fløte og smør og visp inn to eggeplommer. Trekk kjelen til side. Stek biter av chorizo i olje, hell dette over i fløtesausen, tilsett revet parmesan og smak til med salt og pepper.
Når pastaen er ferdig heller du av vannet og skyller den godt, ha pastaen tilbake i gryta og hell over sausen. Pasta Pronto!
Nykvernet pepper på toppen |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar