mandag 19. september 2011

Pasta Carbonara

Det er hverdager det er flest av

Mandag har en tendens til å være blå. Opp tidlig etter en helg som føles for kort, bøttevis med regn og en slunken lommebok...hmmm..Takk og lov for rester i kjøleskapet!

Dette kan det bli middag av

Jeg slapp å handle i dag. I tilegg til en boks fløte, smør, noen egg, løk, hvitløk, en pastapakke og et stykke parmesan, hadde jeg litt chorizo-pølse liggende i kjøleskapet. Jeg valgte å bruke den i dag isteden for bacon.

Start med å koke vannet til pastaen. Hakk løk, og hvitløk, varm olje i en kjele og fres løken. Tilsett fløte og smør og visp inn to eggeplommer.  Trekk kjelen til side. Stek biter av chorizo i olje, hell dette over i fløtesausen, tilsett revet parmesan og smak til med salt og pepper.

Når pastaen er ferdig heller du av vannet og skyller den godt, ha pastaen tilbake i gryta og hell over sausen. Pasta Pronto!

Nykvernet pepper på toppen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar